Wil je in een kleine setting met persoonlijke aandacht leren hoe je je presentatie techniek kunt verbeteren? Een sales team trainen in hoe ze hun verhaal goed kunnen overbrengen op uw klanten? Met een groep vrienden meer zekerheid krijgen in spreken voor een groep mensen?

Met een SprekersTraining wordt in een groep van maximaal 12 deelnemers aandacht gegeven aan die elementen die nodig zijn om spreken voor een groep te verbeteren. Tips en trucs vanuit mijn jaren lange ervaring als spreker voor kleine en grote groepen. 

De komende periode worden de volgende SprekersTrainingen georganiseerd.


Pakkend Spreken
6 avonden - € 175
start half oktober

Tijdens deze training leer je en ervaar je om je goed te voelen voor een groep. Hoe moet ik staan om de aandacht van een groep te krijgen? Hoe kan ik hiermee spelen om mijn verhaal goed over te brengen? Je krijgt voorbeelden hoe grote sprekers hiermee omgaan en welke trucs ze gebruiken.

De focus ligt op plezier,  je goed voelen voor een groep en moeiteloos aandacht krijgen van je publiek.

Tijdens deze avonden zullen we de theorie ook in praktijk brengen zodat je snel kunt leren hoe jij er het beste mee om kan gaan.

De laatste avond breng je het geleerde direct in de praktijk met een optreden voor eigen publiek!

Deze training vindt plaats in Den Haag.

Masterclass
1 daagse training - € 197
begin November

In hoog tempo komen de tips en trucs langs waardoor goede sprekers hun publiek weten te vangen en vast te houden. Hoe komt een verhaal authentiek over en hoe gebruik je de kracht die je hebt op een effectieve manier om je boodschap over te brengen.

De insteek van deze masterclass is voornamelijk het overdragen van praktische informatie.

Deze training vindt plaats in Den Haag.


"Ik doe het in mijn broek voor een groep"
1 daagse training - € 197
begin November

Weet je niet waar je het zoeken moet van angst?
Geen idee hoe je voor een groep moet staan zonder gutsende oksels?
Krijg je al buikpijn bij alleen de gedachte dat je voor een groep moet staan?

Dan is deze training iets voor jou. Aan de hand van jarenlange ervaring krijg je praktische tips en trucs om je angst te overwinnen. In klein gezelschap oefenen we en werken we aan manieren waarop ook jij je verhaal kunt vertellen.

Deze training vindt plaats in Den Haag.